LibreOffice VS OpenOffice

LibreOffice és una poderosa suite d’oficina; la seva interfície neta i les seves potents eines permeten donar llibertat a la teva creativitat i fer créixer la teva productivitat. LibreOffice incorpora diverses aplicacions que ho converteixen en la més potent suite d’oficina Lliure i de Codi Obert del mercat: Writer, el processador de textos, Calc, el full de càlcul, Impress, l’editor de presentacions, Draw, la nostra aplicació de dibuix i diagrames de flux, Base, la nostra base de dades i interfície amb altres bases de dades, i Math per a l’edició de fórmules matemàtica.

Captura

L’enginyer Michael Meeks, desenvolupador de LibreOffice en Novell, va analitzar el codi de LibreOffice i ho va comparar amb el de la suite d’Openoffice.org i va poder comprobar que exiteixen importants diferències.

Els desenvolupadors de LibreOffice han eliminat 526.000 línies del codi d’Openoffice.org i afegit un total de 290.000 línies noves, entre les quals destaquen filtres per Lotus Word Pro, millores en VBA i un nou filtre per al format RTF. El codi que s’ha descartat es refereix a més de 100 filtres d’importació i exportació que s’han quedat obsolets, al costat de codi per al sistema operatiu US/2 o per connectar la base de dades propietària Adabas.

LibreOffice és més compatible amb molts formats de document tals com Microsoft® Word, Excel, PowerPoint y Publisher.

Història d’aquest canvi a nivell organitzacional

Descàrrega del programa


Posted

in

by

Tags:

Comments

Una respuesta a “LibreOffice VS OpenOffice”

  1. Avatar de Actitud i Més

    Excel.lent post: Fins l’arribada d’open office estavam pressoners de Bill Gates i el seu MS office.

    Me gusta

Deja un comentario