Per què les TICs en educació infantil?

Crec que acercar les noves tecnologíes a l’aula d’educació infantil és una bona idea perquè utilitzant-les, augmentem la destresa del xiquet i li estàs ensenyant a utilitzar una cosa indispinsable per al seu futur.

A més al demanar l’atenció del xiquet fas que prest més atenció i què les matèries què enseynes amb les TICs poden ser més motivants

Les Tics són de gran suport tant al docent com a l’alumne, però això no vol dir que puguin substituir l’activitat docent en totes les seves àrees. Per això, els docents de l’actualitat, requereixen estar formats i tenir els coneixements adequats sobre la informàtica i transmissió de la informació. Però també cal haver de en compte que cal actualitzar contínuament.
El docent d’aquest segle ha d’aplicar els coneixements que posseeix sobre el currículum, amb la finalitat d’obtenir el major enriquiment d’ensenyament-aprenentatge i així ampliar el camp de la investigació.
L’ús de les TICs al’educació desperta l’interès en els estudiants i professors per la investigació científica i possibilita millorar les habilitats creatives, la imaginació, habilitats comunicatives i col·laboratives podent accedir a major quantitat d’informació i proporcionant els mitjans per a un millor desenvolupament integral dels individus.
Anuncios

Un comentario en “Per què les TICs en educació infantil?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s